Геймърски стол Natec Genesis Nitro 550 Gaming chair - Черен/червен артикул NFG-0784

Артикул: NFG-0784
Централен склад: Наличен
382 лв
Natec Genesis Геймърски стол Gaming Chair NITRO550 - Black/Red Независимо от своята стойност, ефективност и функционалност, модерното гейминг оборудване задължително трябва да гарантира максимум комфорт, така че геймърите да са максимално фокусирани в играта. Именно за това са създадени геймърските столове на Genesis серия Nitro 550​ - да предоставят максимален комфорт.

Описание

GENESIS Nitro 550 GAMING CHAIR

Всеки опитен играч знае, че неговият комфорт е едно от най-важните неща, за които трябва да се погрижи. Дълготрайният вълнуващ геймплей може да бъде истинско усилие и поради тази причина всеки геймър трябва да се грижи за здравето на тялото си. Първата стъпка трябва да бъде осигуряването на гръбначния стълб, което може лесно да се постигне чрез инвестиране в добър, правилно оформен игрален стол. Genesis Nitro550 е стол, който ще осигури максимален комфорт за всеки един геймър, дори и най-взискателните.

Издръжлива структура
Структурата на Nitro550 е направена от висококачествен, издръжлив метал. Шасито, направено с този материал, гарантира висока устойчивост на повреди и осигурява дълги години експлоатация. Освен това, рамката на стола се състои от газов асансьор от клас 4, който може да понесе до 150 килограма. Благодарение на тези решения, Nitro550 е много добър избор за почти всеки един играч.

Максимум Комфорт

Тапицерията на седалката е изпълнена с висококачествена мека пяна с
дебелина 4 см в облегалката и 7 сантиметра в седалката. Освен това
седалката и облегалката са правилно профилирани, за да осигурят
максимален комфорт и да поддържат гръбнака на гейма. Nitro550 е покрит с
матов, траен, найлон материал в предната част и висококачествена еко
кожа в задната част. В допълнение, има две меки възглавници - едната
като облегалка за глава, а другата с регулируеми ремъци, за поддържане
на подходяща част от гръбначния стълб и подобряване на комфорта.

Фумкционалност
Nitro550 характеризира комбинация от висок комфорт и много функции. Продуктът предлага регулиране на височината на седалката от 8-10 сантиметра, както и регулиране на подлакътниците, които могат да бъдат наклонени наляво или надясно. Друга интересна функционалност е способността да се люлееш на стола, който напоследък печели популярност. Освен това, Nitro550 има регулируем ъгъл на облегалката, което би било наистина ценно сред геймърите, които понякога се нуждаят от почивка или дрямка по време на дълготрайния геймплей.


Внимание към детайла
Истинският трон на геймърите трябва да изглежда невероятно. Genesis Nitro550 се предлага в две цветни версии: черно и червено, черно и синьо. Такъв избор на цветове, свързан с кожена тапицерия и кожена гръб в черен въглероден стил, дава на седалката агресивен геймърски характер. Вие ще се откроявате на всеки LAN турнир с Nitro550!

Характеристики

ПроизводителNATEC
Стол предназначение:Геймърски стол
Макс. товароносимост:150 kg
Стол екстри:Ергономичен дизайн, Газова система за нагласяне на височината, Регулируема височина на седалката, завъртане на 360 градуса, Наклон на облегалката
Материал на тапицерията:Изкуствена кожа
Цвят:Черен
Червен
КолесарПластмасов
Гаранция2 години ограничена гаранция

Мнения на клиенти Facebook

Нагоре