AG Neovo

AG Neovo е основана през 1999 г., е със седалище в Тайпе, Тайван и има офиси в цяла Европа, Азия и Северна Америка. AG Neovo е компания, специализирана в производството на професионални монитори и дисплеи, предназначени за специфична околна среда. Всяка от сериите дисплейни усптройства на AG Neovo е разработена за специфичните изисквания на определен тип околната среда.
Независимо дали става дума за обществени библиотеки, за наблюдателни помещения, съвременни транспортни системи, офиси за дизайн или съвременни медицински съоръжения, дисплеите на AG Neovo са създадени, за да отговорят на нуждите на обществената и професионалната среда чрез патентовани технологии, иновативни функции и прогресивен дизайн.
Търсенето на информация по всяко време е направило визуалните дисплеи все по-разпространени. В магазините, ресторантите, летищата и други обществени условия, изискващи както надеждност, така и добра външност, AG Neovo се превърна в най-добрият избор.
С вградената видео поддръжка AG Neovo позволява безпроблемно свързване към DVD плейъри и други видео устройства, не само към компютри. Монтажът е също лесен и сигурен, с трайна конструкция и проекти, съвместими с VESA. Вече не сте обвързани с бюро или компютър, дисплеите на AG Neovo откриват множество възможности за гледане и показване.

Проектиран специално за справяне с предизвикателствата на мулти-потребителската и обществена среда, патентованото от NeoV ™ оптично стъкло на AG Neovo се превърна в най-надеждната защита за твърди стъкла, която се предлага днес. Представен на редица специфични за околната среда серии от дисплеи, Optical Glass NeoV ™ осигурява на професионалистите увереност да въвеждат дисплеи в публичното пространство. Optical Glass NeoV ™ е технология от твърдо стъкло, която предпазва дисплеите на AG Neovo от драскотини и други неблагоприятни щети, причинени от публичните среди.

Продуктовата листа на AG Neovo включва : дисплеи за видеонаблюдение, широкоформатни дисплеи, мулти-тъч екрани, видео стена, 4K UHD дисплеи, двустранни дисплеи, дисплеи за подов монтаж, Anti-blue Light дисплеи, настолни дисплеи.
Днес дисплеите на AG Neovo могат да бъдат намерени в различни среди като полицейски участъци, съвременни музеи, научни лаборатории, петзвездни хотели, класни стаи и болници. Ангажиментът на компанията за проектиране на дисплейни устройства, които отговарят на функционалните и естетическите изисквания на многопотребителската и обществена среда като тези, са направили AG Neovo избор на професионалисти от различни индустрии.
AG Neovo осигурява дизайнерското решение, което се изисква в банките, в юридическите кантори или в която и да е професионална среда.Изглед:
Нагоре