Елегантни чанти за вас, Дами!!
 • Tucano Workout чанта за 15.4" MacBook Pro зелен
  Tucano Workout чанта за 15.4" MacBook Pro зелен
  Наличен
  Модна, тънка чанта предназначена специално за 15.4" MacBook Pro. Приложена е нова Анти-Шок система, стандартната подплънка се допълва от допълнители възглавници и поглъща сътресенията и ударите. Изваждащият се джоб е достатъчно голям за аксесоари. Лесни за достъп отделения и от двете страни на чантата. Подплатена презрамка, която се сваля, осигурена срещу плъзгане и усукване. Лента под ципа предпазва нетбука от надраскване. Дръжките на чантата се прибират в специални прорези.
  71 лв
 • Tucano Fluido BKFLU-F раница за 13" лаптоп/таблет
  Tucano Fluido BKFLU-F раница за 13" лаптоп/таблет
  Наличен
  Раница със семпъл дизайн, подходяща за ежедневно ползване.Материал от сатен и полиестер. Multi-Fit отделение с удобно и бързо закрепване на лаптопа с еластична лента и странични залепващи ленти за бързо отваряне на централното отделение.
  51 лв
 • Tucano BFAB-MB17-B калъф за 16"-17" лаптоп бял/син
  Tucano BFAB-MB17-B калъф за 16"-17" лаптоп бял/син
  Наличен
  Калъф от неопрен, проектиран специално за 16-17" лаптопи. Осигурява отлична защита срещу надраскване и удар, разполага с покритие, което не се пързаля (Tucano Anti-Slip System®,). Подходящ за собствениците на лаптопи, които не желаят цяла чанта, но искат да предпазят оборудването си. Прецизна изработка, която прилепва плътно за лаптопа и запазва впечатлението от дизайна му.
  27 лв