Селекция лаптопи за вас, Дами!
Елегантни чанти за вас, Дами!!
 • Чанта за лаптоп Dicota Multi Base 15.6 55075 червена
  42 лв
 • Tucano BMISP-R чанта за 14"-15.6" лаптоп червен
  Tucano BMISP-R чанта за 14"-15.6" лаптоп червен
  Наличен
  Лека, компактна, с традиционен дизайн и заоблени форми Missprofilo чантата е предназначена за 14-15.4" ноутбук с широк екран. Изключително удобна с многото си отделения за аксесоари и голямо, подплатено отделение за компютъра и документи. При дизайна особено внимание е отделено на удобството - разполагате с допълнителе джоб с цип.
  57 лв
 • Tucano Workout чанта за 15.4" MacBook Pro зелен
  Tucano Workout чанта за 15.4" MacBook Pro зелен
  Наличен
  Модна, тънка чанта предназначена специално за 15.4" MacBook Pro. Приложена е нова Анти-Шок система, стандартната подплънка се допълва от допълнители възглавници и поглъща сътресенията и ударите. Изваждащият се джоб е достатъчно голям за аксесоари. Лесни за достъп отделения и от двете страни на чантата. Подплатена презрамка, която се сваля, осигурена срещу плъзгане и усукване. Лента под ципа предпазва нетбука от надраскване. Дръжките на чантата се прибират в специални прорези.
  71 лв
 • Tucano WO-MB133-O чанта за 13.3" MacBook / MacBook Pro оранжев
  Tucano WO-MB133-O чанта за 13.3" MacBook / MacBook Pro оранжев
  Наличен
  Модна, тънка чанта предназначена специално за Apple MacBook™ 13". Приложена е нова Анти-Шок система, стандартната подплънка се допълва от допълнители възглавници и поглъща сътресенията и ударите. Изваждащият се джоб е достатъчно голям за аксесоари. Лесни за достъп отделения и от двете страни на чантата. Подплатена презрамка, която се сваля, осигурена срещу плъзгане и усукване. Лента под ципа предпазва нетбука от надраскване. Дръжките на чантата се прибират в специални прорези.
  67 лв
 • Tucano Youngster чанта за 10"-11.6" лаптоп розов
  Tucano Youngster чанта за 10"-11.6" лаптоп розов
  Наличен
  Чанта за 11.6" нетбук в младежки стил, мек цветен материал и вътрешен дизайн в контрастиращи цветове. С еластична неопренова лента "Secure-Fit Band", която фиксира лаптопа и разделя вътрешното пространство оставяйки място за документи.
  40 лв
 • Tucano Fluido BKFLU-F раница за 13" лаптоп/таблет
  Tucano Fluido BKFLU-F раница за 13" лаптоп/таблет
  Наличен
  Раница със семпъл дизайн, подходяща за ежедневно ползване.Материал от сатен и полиестер. Multi-Fit отделение с удобно и бързо закрепване на лаптопа с еластична лента и странични залепващи ленти за бързо отваряне на централното отделение.
  51 лв
 • Tucano BFAB-MB17-B калъф за 16"-17" лаптоп бял/син
  Tucano BFAB-MB17-B калъф за 16"-17" лаптоп бял/син
  Наличен
  Калъф от неопрен, проектиран специално за 16-17" лаптопи. Осигурява отлична защита срещу надраскване и удар, разполага с покритие, което не се пързаля (Tucano Anti-Slip System®,). Подходящ за собствениците на лаптопи, които не желаят цяла чанта, но искат да предпазят оборудването си. Прецизна изработка, която прилепва плътно за лаптопа и запазва впечатлението от дизайна му.
  27 лв