Доставка:

Онлайн магазинът eZona.bg доставя всички стоки предлагани в интернет сайта до всяка точка на територията на България, чрез куриер.
След направена заявка през сайта, ще се свържем с Вас за потвърждение и евентуално уточняване срока за доставка.

За да направи поръчка, Клиентът попълва име, адрес за доставка, телефон за връзка и начин на плащане или се регистрира и може да използва регистрацията при всяка следваща поръчка.

eZona.bg си запазва правото да не изпълни поръчката, ако Клиентът е дал неточни или непълни данни и/или продуктите от поръчката са изчерпани.

В съответствие с чл. 59 (1) от ЗЗП, в случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на даден артикул листван на сайта, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос или нова партида от производството Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или с писмо, като по възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни артикули (модел, марка) със същото качество и цена.
В случай, че настъпи каквато и да било промяна по отношение на съдържанието, стойността, условията и сроковете за доставка на направена поръчка, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или писмо и поръчката няма да бъде изпратена, ако не получим личното Ви съгласие с променените условия
При безплатна доставка eZona.bg избира куриерската фирма по свое усмотрение!
За международни доставки на територията на Европейският съюз, доставката е от 25 до 40 Euro( пратка с бруто тегло до 10кг.) , в зависимост от държавата и региона! В този случай, доставката се осъществява в рамките на до 7 работни дни!Срок на доставка:

  • Доставките се извършват с куриерски фирми Лео Експрес или Спиди според техният графk.
  • Доставкитe на стоки за областните градове и София се извършва обикновено до 2-3 дни, всеки ден без Неделя и национални празници.
  • Доставките на стоки за по-малките населени места в България се извършват в срок до 3-4 работни дни, всеки ден без Неделя и национални празници.

Плащане:

Поръчката в онлайн магазина eZona.bg можете да заплатите в брой на куриера при доставката. Така нареченият наложен платеж. Плащате след като прегледате стоката и се уверите,че точно това сте поръчали. Сигурно. Бързо. Удобно. Без усложнения.