Wacom Bamboo Slate Large smartpad артикул CDS-810S

Артикул: CDS-810S
Централен склад: Наличен
294 лв
Напишете бележките и идеите си естествено с писалка на всяка хартия. С натискането на бутон Bamboo Slate Large преобразува вашия почерк в "живи" цифрови файлове. Приложението Wacom Inkspace ви позволява да организирате, редактирате и споделяте бележките и скиците на устройствата си с iOS или Android с Bluetooth®. С услугата за облаци Inkspace можете да синхронизирате бележките си в облака и да осъществявате достъп до работата си от всяко място по всяко време.

Описание

Smartpad

Напишете естествено с химикалка на всяка хартия, след което съхранявайте, оформете и споделяйте бележките и идеите си в облака.

Напишете бележките и идеите си естествено с писалка на всяка хартия. С натискането на бутон Bamboo Slate преобразува вашия почерк в "живи" цифрови файлове. Приложението Wacom Inkspace ви позволява да организирате, редактирате и споделяте бележките и скиците на устройствата си с iOS или Android с Bluetooth®. С услугата за облаци Inkspace можете да синхронизирате бележките си в облака и да осъществявате достъп до работата си от всяко място по всяко време.

Bamboo Paper

Bamboo Paper е приложение, което превръща вашето мобилно устройство в хартиен бележник, е перфектното допълнение към приложението Wacom Inkspace. Можете лесно да редактирате и прецизирате заложените мисли и идеи в Bamboo Paper. Приложението предлага различни цветови палитри, инструменти и възможността за добавяне и анотация на изображения. За лесно споделяне и синхронизиране на съдържанието, Bamboo Paper има и интегрирана клауд услуга Inkspace.

Ergonomics Right or Left-handed use
Color Medium gray with orange accent color
Type Smartpad
Size Bamboo Slate, Large: Approximately: 330 x 254 x 7 mm
Active Area Bamboo Slate, Large: Approximately A4 / letter (210 × 297 mm)
Pressure Levels 1024
Model Bamboo Slate A4: CDS810S
Pen Ballpoint pen
Weight Bamboo Slate, Large: 472 g (smartpad) / 17 g (pen)
Cable Included Yes
Technology Patented electromagnetic resonance method
System Requirements Bluetooth® enabled iOS and Android, Windows 8.1 and later
smartphones and tablets with Wacom
Inkspace app, internet connection,
maximum notepad thickness
about 80 pages (<8 mm)
Warranty 1 year in USA , Canada, Central America, South America, The Caribbean, and Asia Pacific. 2 years in Europe, Africa, and Middle East
What's Included Bamboo Slate, pen with one extra refill, notepad, micro USB cable, quick start guide (smartphone and tablet not included)
Additional Accessories For Bamboo Slate , large: notepads
(A4/letter, 3 pack), replacement pen,
replacement ink cartridges


Характеристики

ПроизводителWACOM
Работна площ таблет210 × 297 mm
Нива на натиск1024
Графичен таблет - екстриВъзможност за Работа с лява и дясна ръка, Smart folio за таблети и смартфони
Гаранция2 години гаранция

Мнения на клиенти Facebook

Нагоре