Thermaltake Contac 12 охладител за процесор артикул CL-P039-AL12BL-A

Артикул: CL-P039-AL12BL-A
Централен склад: Наличен
67 лв
Охлаждане за Intel/AMD процесори Thermaltake Contac 12 CL-P039-AL12BL-A

Описание

Thermaltake Contac Silent 12 е бюджетен охладител с отлични охлаждащи характеристики, включващ 120 мм PWM вентилатор, лопатки на вентилатора с голям въздушен поток, хидравличен лагер с дълъг живот, работа с нисък шум, както и дизайн на охлаждане без смущения. Contac Silent 12 поддържа всички най-новите Intel и AMD процесор.

Дизайн на острието на вентилатора с голям въздушен поток
Лопатките на вентилатора са проектирани за постигане на оптимални характеристики на охлаждане и генериране на голям обем въздух, преминаващ през радиатора под всякакъв ъгъл.

Хидравличен лагер с дълъг живот за надеждна и безшумна работа
Хидравличният лагер се смазва с висококачествено масло, намаляващо триенето, което понижава шума при работа и повишава топлинната ефективност. Капакът за уплътнение предотвратява изтичане на смазката и подобрява живота на устройството.

Превъзходно разсейване на топлината
Оптимизираните алуминиеви перки с дебелина 0,4 мм - 2,2 мм въздушна пролука и 4х Ø6 мм твърди медни топлинни тръби проектирани за бързо разсейване на топлината, позволявайки максимална топлопроводимост.
Охлаждаща способност - TDP - 150W. Дизайнът на страничния поток осигурява най-доброто охлаждане. Топлинните тръби са в непрекъснат директен контакт с процесора, за да се осигури бързо и ефективно разсейване на топлината.

Оптимизирана безшумна работа
Contac Silent 12 се предлага с LNC (кабел с нисък шум), който може да намали 24% от нивото на шума и 27% от скоростта на вентилатора.

Специално проектирани вентилаторни клипове
Вентилаторните клипове позволяват на вентилатора и охладителя да се комбинират плътно. Освен това клиповете правят монтажа и демонтажа по-лесен в процеса.

Универсална съвместимост на гнездото
Всичко в едно дизайнът на задната плоча предлага универсална съвместимост на Intel и AMD процесори.
Съвместим с AMD AM4 / FM2 / FM1 / AM3 + / AM3 / AM2 + / AM2
Съвместим с Intel LGA 1366/1156/1155/1151/1150/775

Характеристики

ПроизводителThermaltake
тип охладителВъздушно охлаждане
Охладител предназначениеза процесор CPU
Вентилатор размер120 mm
Гаранция2 години гаранция

Мнения на клиенти Facebook

Нагоре