Natec Genesis XENON 200 3000dpi USB RGB Backlight Геймърска мишка артикул NMG-0880

Артикул: NMG-0880
Не е наличен
34 лв
Natec Genesis Геймърска мишка Gaming Mouse XENON 200 3000dpi RGB Backlight USB

Описание

Natec Genesis XENON 200


Добрата геймърска мишка трябва да е снабдена с първокласни функции, сред които : по-голяма трайност, функционалност, удобство при употреба, прецизен сензор и най-модерен външен вид.
Genesis Gaming Mouse Xenon 200 определено е добър избор за всеки, който оценява всички тези качества. Този модел мишка има много полезни функции, които отговарят на очакванията на взискателните геймъри. Всеки истински играч със сигурност оценява модерния софтуер, RGB подсветката и 7-те програмируеми бутона.

Прецизен игрален сензор
Мишката Xenon 200 е оборудвана с прецизен оптичен сензор Avago 5050 с максимална резолюция от 3000 DPI, с което е спечелила сърцата на много играчи. Разделителната способност може да бъде променяна по време на работа, като имате избор на четири нива. Мишката включва два допълнителни бутона. Единият от тях е с трайно настроена функция за превключване между трите режима. Това позволява потребителят да запази всички настройки и да превключи между режимите с едно натискане на един бутон, без да прекъсва играта. Вторият допълнителен бутон се намира от лявата страна на мишката. Той често се използва от геймърите като бутон за стрелба или снайпер и помага за по-лесната атака на противника.

Разширен софтуер
Имате възможност да програмирате голям брой функции и да персонализирате мишката според вашите изисквания. Благодарение на вградената памет, мишката може да запомни всички настройки, дори и при свързване на мишката към друг компютър.

RGB подсветка
Разширеният софтуер също така предлага възможност за настройване на фоновото осветление на мишки в 16 милиона цвята, които предлагат 3 режима на настройка: постоянни, пулсиращи и неонови.

Бърз отговор
Мишката има бърз отговор - само 1 ms, което гарантира светкавичното изпълнение на всяка команда, дори при най-бързи промени в движението или натискане на спусъка.

Устойчивост и ергономичност
Natec Genesis XENON 200 е изработена от висококачествени компоненти, като бутоните са с удължен живот - до 10 милиона кликвания. Освен това, тялото на мишката е ергономично оформено, за да осигури удобно и сигурно захващане благодарение на меката гума от лявата страна.

СПЕЦИФИКАЦИИ :
Брой бутони: 8
Брой програмируеми клавиши: 7
Сензор: оптичен, 5050 AVAGO
Разделителна способност: 500 - 3200 DPI
Фотографиране: 1000 Hz
Време за реакция: 1 ms
Максималната скорост на обработка: 4500 FPS
Максимално ускорение: 8G
Скорост: 30 ips
Съединител: USB 2.0
Дължина на кабела: 180 см
Комуникационен кабел
Поддържани операционни системи: Win. XP / Vista / 7/8/10
Други функции: Plug & Play
Ширина: 76 мм
Височина: 44 мм
Дължина: 124 мм

Характеристики

ПроизводителNATEC
Мишка свързванеС кабел USB
Технология мишкаОптична
Цвят:Черен
Гаранция2 години гаранция

Мнения на клиенти Facebook

Нагоре