Amazon Echo Dot 2 смарт тонколoна черен артикул AMAZON-ECHO-DOT2-BK

Артикул: AMAZON-ECHO-DOT2-BK
Централен склад: Наличен
99 лв
ПРЕНОСИМА СМАРТ ТОНКОЛОНА AMAZON ECHO DOT 2, ГЛАСОВ АСИСТЕНТ, ЧЕРЕН

Описание

Echo Dot (2nd generation) е гласово контролирано устройство, което включва познатите Alexa системи.

Може да се използва за слушане на музика и на разнообразна информация като новини, прогнози за времето, дори вицове. Системата Alexa също е съвместима с различни устройства и може да контролира работата им. Някои от тях включват WeMo, Philips Hue, Samsung SmartThings, Nest, Wink или Insteon. По този начин можете да контролирате светлината или отоплението чрез гласови команди.

За инсталиране трябва да свържете високоговорителя към гнездото и да го конфигурирате на официалния сайт alexa.amazon.com. За да активирате гласови команди, трябва да произнесете думата "Alexa". Тя ще отговори на всичките ви въпроси, всичко, което трябва да направите, е да попитате.

Echo Dot има седем микрофона и използва технология, която й позволява да "чува" командите ви от всеки ъгъл на стаята дори и по време на възпроизвеждане на музика. Ако искате много по-голяма сила на звука, високоговорителите могат да се свързват с други високоговорители чрез Bluetooth или 3,5 мм конектор.

От прогнозата за времето до списъка за пазаруване или последните събития, Alexa е идеалният партньор за дискусия. Като нарастваща система, Alexa добавя нови функции и функции всеки ден, за да увеличи интерактивността.

Amazon Echo Dot поддържа гласов интерфейс и работа с виртуалния помощник Alexa. Може да възпроизвежда музика, да контролира умни домашни устройства, да осъществява повиквания, да изпраща и получава съобщения, да предоставя информация, да чете новини, да настрои музикални аларми.

Няколко Amazon Echo Dot устройства, вкл. и предходни модели Echo, могат да се обединяват в дома, при което гласовият помощник Alexa ще отговаря на потребителя от най-близкия външен говорител, свързан през Bluetooth или жично устройството. Могат да се групират и да възпроизвеждат музика едновременно.

Bluetooth Connectivity: Усъвършенстван профил за аудио разпределение (A2DP) за аудио поточно предаване от вашето мобилно устройство до Echo Dot или от Echo Dot до вашия Bluetooth високоговорител. Профил за дистанционно управление на аудио / видео (AVRCP) за гласово управление на свързани мобилни устройства. Гласовото управление за свободни ръце не се поддържа за устройства с Mac OS X. Bluetooth високоговорителите, изискващи ПИН кодове, не се поддържат.

Може да се обаждате или да оставате съобщете почти на всички хора с устройството Echo. Също така, незабавно може да се свържете с други устройства Echo в дома си, като използвате само гласа си.

"Слуша ви" от другата страна на стаята със 7-те си микрофона, дори в шумна среда или докато слушате музика.

Захранващо напрежение на адаптера : 220V
Захранващо напрежение на устройството : 5V DC
Потдържа: IOS / Android /Fire OS

Размери : 32 мм x 84 мм x 84 мм
Тегло : 163 грама
Wi-Fi свързване : Dual-band Wi-Fi поддържа 802.11 a/b/g/n (2.4GHz и 5GHz) мрежи.
Bluetooth свързване : A2DP, AVRCP
Аудио : Вграден високоговорител за гласова обратна връзка, когато не сте свързани към външни високоговорители. 3,5 мм стерео , аудио изход за използване с външни високоговорители (аудио кабел е включен).
Системни изисквания : Echo Dot идва готов да се свърже с вашия Wi-Fi. Alexa приложение е съвместимо с Fire OS, Android и IOS устройства,а също и достъпно чрез вашия уеб браузър. Някои умения и услуги могат да изискват абонамент или други такси.

Съдържание на опаковката:
Echo Dot; Захранващ адаптер (9W); Micro-USB кабел
Гаранция : 12 месеца гаранция

Характеристики

ПроизводителAmazon
Цвят:Черен
Тонколони типМобилни тонколони, Безжични тонколони, Bluetooth тонколони
Гаранция1 година гаранция

Мнения на клиенти Facebook

Нагоре