Logitech M185 Безжична мишка Сива артикул 910-002238

5.007
Артикул: 910-002238
Централен склад: Наличен
35 лв 28 лв
Спестявате: 7 лв (20%)
Безжична мишка Logitech M185

Описание

Изключително удобна и надеждна безжична USB мишка.
Малкият безжичен приемник /нано рисийвър/ ви осигурява връзка, на която можете да разчитате. Мишката Logitech M185 е компактна и супер мобилна, подходяща за използване с лаптопи и с настолен компютър. При пренасяне на мишката, нано рисийвърът се прибира под капачето в долната й част, в специално място до батерията.

12 месеца живот на батерията
Logitech гарантират дълъг 1 година срок на ползване на батерията на мишката Logitech M185, благодаряение на специална енергоспестяваща технология. Това създава допълнително удобство и свобода при ползване на мишката, защото не се налага да мислите за смяна на батерията. Освен това, има и вграден On/Off плъзгач за включване и изключване на мишката.

Plug-and-forget нано приемник
Мишката Logitech M185 работи с компютри, базирани на Window® и Mac®. Нано приемникът е малък и ненатрапчив. Можете да го включите в USB порта на вашия лаптоп или компютър и да забравите за него. Освен това, можете да се сбогувате с притесненията си за загубване на приемници. Logitech са предвидили специално местенце за съхраняването му под капака на батерията.

Надеждност на Logitech
Получавате високото качество и надеждността, които са направили Logitech световен лидер в производството на мишки. Сигурна безжична инфраред връзка с Plug and Play плюс тригодишна ограничена хардуерна гаранция.

Logitech разширена 2.4 GHz безжична свързаност
С мишката Logitech M185 получавате надеждността на кабелна мишка с безжично удобство. Предаването на данни е свободно и плавно, без закъснения или пропадания.

Лекота на включване и възпроизвеждане
Няма софтуер, няма инсталиране - просто включете малкия нано приемник и започнете да използвате мишката веднага.

Комфортна, ергономична форма
Logitech M185 има компактният и симетричен плавен дизайн. Използването на мишката е еднакво комфортно при работа както с дясна, така и с лява ръка.

Перфектна за лаптопи, нетбуци, настолни компютри
Мишката работи с Windows, Mac и Linux®. Без значение какъв тип компютър имате днес или ще си купите утре, можете да разчитате на вашата мишка Logitech M185 да работи както очаквате. Удобна при ползване и безпроблемна за пренасяне дори в дамска чанта.

Системни изисквания :
Windows XP, Windows Vista или Windows 7
Mac OS X 10.5 или по-нова версия

Linux ядро 2.6+

Характеристики

ПроизводителLOGITECH
Мишка свързванеБезжична Wireless инфраред
Цвят:Сив
Гаранция2 години ограничена гаранция

Мнения на клиенти Facebook

Нагоре