Cooler Master MasterBox Q300L Magnetic Dustfilter mATX Кутия артикул CM-CASE-MCB-Q300L-KANN-S00

Артикул: CM-CASE-MCB-Q300L-KANN-S00
Не е наличен
119 лв
MasterBox Q300L е изчистен и семпъл модел от изцяло новата MasterBoxQ-серия на Cooler Master. Тя може да е с малки размери, но се отличава с функционалност и модулност характерна за по-високия клас без това да повлияе на охлаждащата й ефективност.

Описание

MasterBox Q300L е изчистен и семпъл модел от изцяло новата MasterBox Q - серия на Cooler Master. Тя може да е с малки размери, но се отличава с функционалност и модулност характерна за по-високия клас без това да повлияе на охлаждащата й ефективност.

Характеристики:

Голяма гъвкавост за системна интеграция: I / O панелът може да бъде настроен на шест различни места - отпред, отгоре или отдолу и от двете стани на кутията. Компактни размери с поддръжка на ATX PSU:Въпреки формата на кутията Micro-ATX с дълбочината и височината на тялото само 370 мм х 370 мм, в MasterBoxQ300L може да поставите нормално АТХ захранване. Филтър за прах:Специалната шарка на филтъра за прах създава уникална визия на шасито. Кабел мениджмънт : Зад дънната платка, кутията предлага 28 мм разстояние от страничния панел за удобно скрито управление на кабелите. Отлични термо показатели: Отвореният дизайн на перфорираните предни, горни и долни части гарантира отлична топлинна ефективност. Акрилен прозрачен страничен панел: Покажете своята идея за красива конфигурация през прозрачния страничен панел. Вертикално и хоризонтално положение: Кутията може да бъде поставена във вертикално и хоризонтално положение.

Технически детайли:
Производител COOLER MASTER
Модел MCB-Q300L-KANN-S00
Мощност захранващ блок Без захранващ блок
Поддържани вентилатори Пр.панел: 2 x 120/140mm, Зад.панел: 1 x 120mm, Горен панел: 2 x 120mm, Дъно: 1 x 120mm
Включени вентилатори Зад.панел: 1 x 120mm
Страничен отвор Прозорец
Формат Micro ATX, Mini ITX
Форм фактор Mini Tower
Брой фиксирани външни гнезда Не
Брой фиксирани вътрешни гнезда 1 x 3.5'', 2 x 2.5"
Брой гнезда-удължители на слотове 4
Размери (mm) 387 x 230 x 378
Цвят Черен
Други 2 x USB 3.0, 1 x HD Audio

Характеристики

ПроизводителCOOLER MASTER
Захранващ блок Wбез захранване
Размери Форм факторMicro-ATX
Цвят:Черен
Размери (WxDxH)mm387 x 230 x 378
Гаранция2 години ограничена гаранция

Мнения на клиенти Facebook

Нагоре