AZZA

AZZA Technologies Inc. е американска компания, основана през 1996 г. AZZA стартира своята дейност като производител на дънни платки за PC индустрията. Компанията е една от водещите десет доставчици в световен мащаб през 90-те.
През 2004 г. AZZA започва производство на кутии за компютри и захранвания за Xion. През 2009 г. компанията се преструктурира, за да създаде собствен лейбъл и започва да разпространява продуктите си под собствената си търговска марка AZZA. Потребностите на геймърската индустрия са в основата на продуктовото предлагане на компанията. За разработването и развитието на всеки от продуктите си, AZZA се опира на вдъхновението и идеите на своите потребители. Когато даден продукт достигне производствената фаза, производственият процес щателно изпитва всеки продукт на всеки етап от сглобяването и включва подробна окончателна проверка, преди продуктът да бъде опакован и готов за разпространение. От ранната фаза на проектиране и разработване до крайната фаза на контрол на качеството, AZZA не прави компромис с производителност, функционалност и стойност. Компанията предлага все по-голям и успешен набор от продукти, за да отговори на изискванията на пазара на игри. От пускането на първата си компютърна кутия Solano 1000, AZZA е известна с качеството, иновациите и стойността на предлаганите от нея продукти.

Основните продуктови линии на AZZA са : кутии за компютри, захранващи блокове за компютри, охладители и вентилатори за компютри. Предстои пазарната промоция на мишки и клавиатури AZZA.Няма намерени продукти.

Нагоре