AKYGA

Akyga е млада европейска компания, създадена 2004 г. В момента продуктовото портфолио на Akyga съдържа около 420 позиции в над 20 продуктови групи. Марката Akyga също в момента е една от най-бързо развиващите се марки на пазара на захранващи модули и кутии за компютри в Европа.

Основните продукти в листата на компанията са : Захранващи модули : за настолни компютри (ATX, ITX и TFX) и за лаптопи. Захранването на всяка серия (Basic, Pro и Ultimate) е предназначено за широка гама от компютърни устройства. Кутии за компютри : Micro Tower ATX, Midi Tower ATX, Gamer Series ATX, ITX и SFF кутии.
Кабели : аудио и видео кабели, HDMI, USB, захранващи кабели, сервизни кабели, преходници.
ATX и ITX аксесоари, широка гама USB адаптери, Mining аксесоари, Surge протектори - разклонители, оборудвани със защита срещу пренапрежение.

Защо Akyga?

• Използване на най-новите технологии,
• Атрактивни цени за продукти с най-високо качество,
• Комбинация от функционалност на всеки продукт с оригиналния стил и естетика,
• Гаранцията за надеждна производителност поради строг контрол на качеството на всеки етап от производството,
• Бързо и ефективно обслужване,
• Непрекъснатото разширяване на предлаганите от компанията нови продукти,
• Грижа за околната среда.

ЕДИНСТВЕНО, ЕЛЕГАНТНО, ЕКОЛОГИЧНО - Това е философията на GreenAkyga

В производството и дистрибуцията на продуктите си, компанията се придържа към концепцията си GreenAkyga. Това е екологична стратегия на Akyga, целяща опазване на околната среда. Компанията опакова продуктите си в кутии от биоразградим обикновен кафяв картон, с отпечатъци от екологично мастило. Akyga вече не използва боядисани, цветни пакети, а броят на пластмасовите торбички и фолиа е намален до минимум.Няма намерени продукти.

Нагоре