AKRACING

AKRacing : Най-популярният в света производител на столове, специализирани за гейминг.
AKRacing произвеждат висококачествени и ергономични столове за PC-гейминг и за офис употреба. Компанията за кратко време се превърна в един от най-предпочитаните производители на eSport сцената. Компанията спонсорира отбори по eSport, като Ninjas in Pyjamas и е предпочитан партньор за много професионални играчи по света.

AKRacing са ергономични столове, които се изработват и проектират с високо внимание към детайла, удобството и най-подходящата позиция на вашето тяло. Изработени са от висококачествена изкуствена кожа, като дизайнът на някои от моделите наподобява седалка на спортен автомобил. Силно изразените шевове, дълбочината на седалката, както и размера на възглавничките, превръщат тези столове в едно от най-добрите решения за удобен гейминг.

Предвидени са много функции, даващи допълнително удобство при продължително седене : регулаж на височината, посредством ултра нова въздушна система, функция за накланяне, заключваща функция (фиксира стола на едно място), регулиращи се подлакътници, възглавнички за кръста и врата ви, подсилени крачета и олекотена метална конструкция, скрита под висококачествени, издръжливи и уникално меки материали.



Няма намерени продукти.

Нагоре