A4 Tech

A4Tech е тайванска компания, основана през 1987 г., специализирана в проектирането и производството на компютърни периферни устройства и аксесоари.
Нейните продукти включват компютърни периферни устройства : клавиатури, мишки, компютърни камери, хъбове, слушалки, високоговорители и игрални устройства. Впечатляващи са продуктите от X7 геймърската серия на A4Tech. Това са професионални периферни устройства с най-висока производителност : клавиатури и мишки, високоговорители, слушалки, подложка за мишка, уеб камери.
Фокусирайки се върху силен, иновативен екип за развитие на технологиите, A4Tech разработва геймърски хардуер, за да увеличи професионалните стилове на гейминг в компютърните игри.
През 2011 г. A4Tech стартира своята втора марка - Bloody Gaming - фокусирана в иновациите за геймърски игри. Основните продукти от A4Tech Bloody са геймърски мишки и клавиатури с оптични суичове. Bloody внедрява технологията "bleeding-edge" - оптичните превключватели Light Strike (клавиатура/мишка), Ultra-Core Software и звуковите драйвери от въглеродни влакна на M.O.C.I.
A4Tech Bloody брандът предлага многообразие от механични клавиатури с висококачествени суичове, напълно механични, немеханични и комбинирани, с RGB подсветка. Специално проектираните за гейминг A4Tech Bloody мишки са лазерни, оптични, жични, безжични, с RGB подсветка, програмируеми бутони и интуитивен софтуер. Bloody предлага и висококачествени гейминг падове - самостоятелно или в комплект с мишка. Геймърските слушалки на Bloody са с характерен дизайн и нови технологии, подобряващи приемането и предаването на звука за бърза реакция и комфорт по време на игра.Изглед:
Нагоре