Avatar: The Game артикул Avatar

Артикул: Avatar
Централен склад: Наличен
59 лв 29 лв
Спестявате: 30 лв (51%)

Описание

Съвместимост: PC

James Cameron’s Avatar: The Game е официалната видео игра, базирана на хиовия филм на Джеймс Камерън „Avatar”. Видео играта ще ви отведе в сърцето на Пандора – планета, чийто облик надхвърля и най-смелите очаквания. Вие ще се срещнете с местното население На’ви и ще откриете други форми на живот, каквито досега не са били пресъздавани във видео игра. Когато избухва конфликт между На’ви и „Корпорацията RDA” – консорциум, търсещ ценни ресурси, вие ще се окажете въвлечени в битка за сърцевината на планетата и съдбата на цяла цивилизация.

    - Потопете се света на Джеймс Камерън. Вгледайте се дълбоко в сърцето на Пандора и вижте вселената на известния режисьор от своя собствена перспектива.
   - Вземете участие в мащабен конфликт между два свята. Бийте се за дадена кауза - RDA или На’ви. Използвайте повече от 60 оръжия съответно на RDA и На’ви комбинирано. Изберете уменията си: 20 за всеки клан. Управлявайте всички превозни средства и яздете различните видове животни. Разширете бойните действия и в онлайн мултиплейър.
 - Създайте си собствен герой и придобивайте нови умения с развитието на играта.

Характеристики

Мнения на клиенти Facebook

Нагоре