Познавателна книга „Космос. Непразна празнота“ артикул 72250

Артикул: 72250
Централен склад: Наличен
29 лв
За деца от началния, основния и средния курс на образование Познавателната книга „Космос. Непразна празнота“ е интересна и информативна книга за деца над 6-годишна възраст. Тя ще въведе детето в мистериозното и безкрайно космическо пространство. Всяка част на книгата развива отделна тема: историята на космическите изследвания, телескопите, Слънцето, планетите от Слънчевата система, метеоритите, кометите, мъглявините и галактиките.

Описание

Познавателна книга „Космос. Непразна празнота“
За деца от началния, основния и средния курс на образование

Познавателната книга „Космос. Непразна празнота“ е интересна и информативна книга за деца над 6-годишна възраст. Тя ще въведе детето в мистериозното и безкрайно космическо пространство. Всяка част на книгата развива отделна тема: историята на космическите изследвания, телескопите, Слънцето, планетите от Слънчевата система, метеоритите, кометите, мъглявините и галактиките. Структурата на Слънчевата система е напълно обяснена. Всяка планета е описана в детайли: любопитни факти, интересни открития, всичко за сателитите и характеристики на всяка от планетите. Текстът е лесен за четене и разбиране. Книгата е изпълнена с цветни илюстрации.

Познавателната книга „Космос. Непразна празнота“ съдържа най-съвременното познание за космоса, така че тя ще бъде отличен инструмент за обучение на младия космически изследовател или ученик от началния, основния и средния курс на обучение. Препоръчва се за деца над 6-годишна възраст.

Спецификации
Автор: О. Мазур, Д. Савчин
Формат: твърди корици
Размери: 252x252mm
Брой страници: 144
Издателство: Levenhuk Press
Година на издаване: 2018
ISBN: 978-1-945581-04-5

Характеристики

ПроизводителLevenhuk
Тип аксесоарКнига
ПриложениеНаръчник за начинаещи астрономи
Размери (WxDxH)mm252x252mm
ГаранцияОграничена доживотна гаранция на производителя

Мнения на клиенти Facebook

Нагоре