Наръчник за астронома See it all! („Вижте всичко“) артикул 72249

Артикул: 72249
Не е наличен
19 лв
Александър Шимбалев е написал много полезна книга за начинаещи астрономи. Тя съдържа информация за много аспекти на астрономията. Тя е лесно четиво, без твърде много технически подробности, обясняващо всичко, което Ви е необходимо да знаете за своя телескоп и космоса като цяло..

Описание

Наръчник за астронома „Вижте всичко“
С мека обложка. Информация за 280 небесни обекта. Цветни илюстрации, подробни звездни карти, обяснения.

Александър Шимбалев е написал много полезна книга за начинаещи астрономи. Тя съдържа информация за много аспекти на астрономията. Тя е лесно четиво, без твърде много технически подробности, обясняващо всичко, което Ви е необходимо да знаете за своя телескоп и космоса като цяло.

Главите са свързани логически една с друга и благодарение на цветните илюстрации (звездни карти и снимки на съзвездия, галактики, мъглявини, планети и т.н.) тази книга е подходяща дори и за деца.

Какво съдържа:

В първите няколко глави ще научите за астрономията и наблюденията на небето, като ще разберете повече за телескопите и тяхната конструкция. Това ще Ви води при закупуването на следващия Ви телескоп.

Следващите глави Ви дават подробна информация за самата небесна сфера, 280 обекта за наблюдение, обяснения и снимки. Тук са изброени всички планети от Слънчевата система и техните сателити, мъглявините в дълбокия космос и звездните купове, заедно с препоръки за наблюдения, както и с информация за навигацията и най-добрия телескоп за целта.

След като прочетете тази книга, нощното небе вече няма да е тайна за Вас и ще се ориентирате по небесния простор, сякаш сте го правили през целия си живот.

Допълнителна информация:
Автор: А. Шимбалев
Публикувано през 2018
87 страници
С мека обложка
Публикувано с помощта на Levenhuk

Употреба: Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст.

Характеристики

ПроизводителLevenhuk
Тип аксесоарКнига
ПриложениеНаръчник за начинаещи астрономи
Размери (WxDxH)mm28,5×20,5×0,3 cm
ГаранцияОграничена доживотна гаранция на производителя

Мнения на клиенти Facebook

Нагоре