Телескоп Levenhuk Strike 80 NG артикул 72237

Артикул: 72237
Не е наличен
264 лв
Ахроматичен рефракторен телескоп. Диаметър на лещата на обектива: 80 mm. Фокусно разстояние: 720 mm Levenhuk Strike 80 NG е отличен за начинаещи или любители; астрономически телескоп, който може да помогне на учещите се да се запознаят с удивителния свят на звездите, планетите и далечните галактики.

Описание

Телескоп Levenhuk Strike 80 NG
Ахроматичен рефракторен телескоп. Диаметър на лещата на обектива: 80 mm. Фокусно разстояние: 720 mm

Levenhuk Strike 80 NG е отличен за начинаещи или любители; астрономически телескоп, който може да помогне на учещите се да се запознаят с удивителния свят на звездите, планетите и далечните галактики.

Неговият набор от възможности е много по-широк от този на други модели в тази серия. Със своето увеличение от 360x този телескоп Ви показва най-малките детайли на лунните кратери и хълмове; фазите на Меркурий; процепа на Касини в пръстените на Сатурн и неговата луна, Япет; най-големите детайли в атмосферните потоци на Юпитер; и полярните шапки на Марс по време на противостоенето. Телескопът може дори да Ви покаже двойни звезди с разделителна способност 1,6 ъглови секунди между техните компоненти и има гранична звездна величина 11,5. И Вие получавате всичко това директно от кутията!

Този телескоп би бил идеален за всеки любител астроном. Включената в комплекта оптика, както и лекотата на настройка и употреба, позволяват дори на дете да наблюдава и открива чудесата на Вселената.

Levenhuk Strike NG е напълно нова серия телескопи за любители и начинаещи астрономи. Телескопите Levenhuk Strike NG са добър избор за тези, които не искат да прекарват времето си в монтаж и регулиране на телескоп или да преглеждат обширен списък с принадлежности. Освен самия телескоп също получавате оптика за астрономически и наземни наблюдения и ръководства по астрономия, които любителите и по- напредналите потребители ще сметнат за интересни и полезни. Това прави телескопа Levenhuk Strike NG един от най-добрите телескопи за начинаещи.

Комплектът включва всичко, от което имате нужда, за да направите наблюденията си увлекателни и завладяващи. Ръководствата с информация и усъвършенстваният софтуер позволяват дори на начинаещия да намери желания обект в нощното небе. Този забележителен телескоп пристига в цветна кутия и би бил перфектен подарък за всеки амбициозен астроном, който ще го съхранява в продължение на много години напред.

Комплектът включва:

 • Телескоп Levenhuk Strike NG върху вилкова монтировка с ос на деклинация
 • Триножник от неръждаема стомана
 • Пластмасово фокусиращо устройство 1,25"
 • Два окуляра 1,25" F20 mm, F6 mm
 • Леща на Барлоу с увеличение 3x
 • Оптичен визьор с червена точка 3x20
 • Диагонално огледало
 • "See it all!" Наръчник за астронома с описание на 280 небесни обекта
 • Комплект плакати за Космоса (Луната, Слънцето и други звезди, Слънчевата система)
 • Планисфера
 • CD със софтуер Stellarium, който Ви подпомага по време на Вашите астрономически наблюдения
 • Компас
 • Ръководство за потребителя и доживотна гаранция

Характеристики

ПроизводителLevenhuk
Оптичен дизайнРефракторен телескоп
Макс. увеличение (x)360
Апертура80 mm
Фокусно разстояние720 mm
Прагова стойност на резолюцията, ъглова секунда1.6 arc seconds
МонтировкаВилкова монтировка с ос на деклинация
Звездна величина11.5
ОкуляриF6 mm, F20 mm
Фокусно отношение - светлосилаf/9
СтативСтомана
Размери (WxDxH)mm86×36×16 cm
УпотребаПродукт за обща употреба, Подходящ за деца над 3-годишна възраст.
ГаранцияОграничена доживотна гаранция на производителя

Мнения на клиенти Facebook

Нагоре