Комплект космически плакати Levenhuk артикул 72242

Артикул: 72242
Не е наличен
29 лв
Комплектът се състои от 3 плаката: Луната, Слънчевата система, Слънцето и други звезди. Размери на плаката: A1 (84x60 cm). Материали: гланцирана хартия.

Описание

Комплект космически плакати Levenhuk
Комплектът се състои от 3 плаката: Луната, Слънчевата система, Слънцето и други звезди.

Комплектът се състои от 3 плаката: Луната, Слънчевата система, Слънцето и други звезди.
Размери на плаката: A1 (84x60 cm).
Материали: гланцирана хартия.

Серия от висококачествени космически плакати ще Ви даде идея как изглежда Вселената и ще Ви представи интересни факти за космоса. Плакатите изглеждат страхотно и са пленителни, независимо дали на стената на тийнейджърската или на класната стая.

Има няколко невероятно гигантски звезди във Вселената. Всъщност, някои от тях са толкова огромни, че нашето Слънце би изглеждало като песъчинка до канара, ако ги сравните. Е, сега можете наистина да ги сравните с този цветен плакат. Вижте как би изглеждало Слънцето до Цефей, Антарес и още няколко добре познати по-големи звезди. А, да, и Земята е там, но е безкрайно малка.

В плаката са подредени логически и блокчета с любопитна информация за състава и историята на образуване на всяка звезда.

Запознайте се с Луната, единственият естествен сателит на Земята. Знаете ли кой е бил в първия екип, кацнал на Луната? Или колко експедиции до Луната е имало? Е, дори да знаете всички тези неща, Вашите деца може да се чудят за тях. Този плакат ще им даде всички отговори по много креативен начин. В допълнение на изображението на Луната с висока резолюция плакатът има логично подредени блокчета с любопитна информация. Ще научите за историята на изследването на Луната, ще научите всички характеристики на спътника на Земята и ще намерите отговори на много въпроси, които интересуват човечеството.

Плакатът несъмнено ще е от интерес и за деца, и за възрастни. Информацията е представена в лесен за четене формат.

Запознайте се със Слънцето, единствената звезда в нашата система, както и с 8 планети, които обикалят около него. Някога да сте се чудили какво ще се случи със Слънцето след пет милиарда години? Този плакат Ви осигурява логично подредени блокчета с любопитна информация, която отговаря на много въпроси.

Употреба: Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст.

Характеристики

ПроизводителLevenhuk
Тип аксесоарПлакат
ПриложениеЗа начинаещи астрономи
ГаранцияОграничена доживотна гаранция на производителя

Мнения на клиенти Facebook

Нагоре