Линия за измерване на растежа Reach for the Sun („Посегни към Слънцето“) Levenhuk артикул 72243

Артикул: 72243
Не е наличен
10 лв
Reach for the Sun („Посегни към Слънцето“) Ви позволява да проследявате растежа на детето си и да му осигурите забавен начин да научи всички планети в Слънчевата система. Вече няма да е нужно да поставяте резки на касите на вратите и стените – с тази линия за измерване на растежа можете лесно да измерите височината на своето дете.

Описание

Линия за измерване на растежа „Посегни към Слънцето“ Levenhuk
Размер: 22x100 cm

„Посегни към Слънцето“ Ви позволява да проследявате растежа на детето си и да му осигурите забавен начин да научи всички планети в Слънчевата система. Вече няма да е нужно да поставяте резки на касите на вратите и стените – с тази линия за измерване на растежа можете лесно да измерите височината на своето дете.

Линията за измерване на растежа е отпечатана върху дебела гланцирана хартия с изображения на планетите от Слънчевата система, наредени по разстоянието им от Слънцето (най-близките до Слънцето планети са най-горе). Когато децата растат, ще достигат все по-високо, все по-близо до Слънцето, докато един ден ще са високи колкото самото Слънце. По пътя те ще научат имената на планетите и колко далече се намират от центъра на Слънчевата система.

Характеристики:
Размер: 22x100 cm
Измервателна скала в инчове и сантиметри

Употреба: Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст.

Характеристики

ПроизводителLevenhuk
ПриложениеЗа деца
Размери (WxDxH)mm22x100 cm
ГаранцияОграничена доживотна гаранция на производителя

Мнения на клиенти Facebook

Нагоре