Имерсионно масло Levenhuk артикул 46393

Артикул: 46393
Не е наличен
9 лв
Имерсионно масло Levenhuk - Количество: 5 ml. Използва се с имерсионни лещи.

Описание

Имерсионното масло се използва, за да се увеличи числената апертура на лещата на обектива. Имерсионното масло Ви позволява да наблюдавате микроскопски образци с по-висока резолюция и увеличителна мощност. С използването на имерсионната техника значително намалявате загубата на светлина в лещата.

Първоначално имерсионното масло се е произвеждало от маслото на кедровото дърво, но това масло става по-гъсто с времето и губи свойствата си. Използваните днес имерсионни масла са синтетични и отговарят на всички стандарти за качество. Затова имерсионното масло трябва да бъде прозрачно и без примеси, които може да причинят замъгляване на лещата и изкривяване на изображението. Освен това то трябва да има коефициент на пречупване, равен на коефициента на лещата и пробата.

Ние предлагаме висококачествено имерсионно масло, което отговаря на всички необходими стандарти и е безопасно за лещата на обектива. Имерсионното масло Levenhuk може лесно да бъде премахнато от лещата. То е подходящо за всички типове микроскопи, освен за флуоресцентните микроскопи. След като завършите наблюденията си, маслото трябва да бъде избърсано от лещата с мека кърпа. Вие трябва винаги да почиствате пробите с кърпа, потопена в почистващ разтворител. Имерсионното масло образува покритие върху лещата, който понякога трябва да бъде премахван с разтворител.

Инструкции за съхранение: Съхранявайте в плътно затворен контейнер на стайна температура под 30°C без пряка слънчева светлина.

Номинален обем: 5 ml.

Характеристики

ПроизводителLevenhuk
Тип аксесоарИмерсионно масло
ПриложениеЗа удобство при работа с микроскоп

Мнения на клиенти Facebook

Нагоре