Цифров микроскоп Levenhuk DTX TV артикул 70422

Артикул: 70422
Не е наличен
319 лв
Цифров микроскоп Levenhuk DTX TV - Увеличение: 10–200x. USB цифров микроскоп със стандартна цифрова камера 3 mpx. Levenhuk DTX TV е цифров микроскоп, който Ви позволява да наблюдавате изследваните образци на монитор на компютър или на телевизор. Комплектът включва USB и HDMI кабели, така че да можете да изберете най-удобния начин на свързване.

Описание

Цифров микроскоп Levenhuk DTX TV
Увеличение: 10–200x. USB цифров микроскоп със стандартна цифрова камера 3 mpx

Levenhuk DTX TV е цифров микроскоп, който Ви позволява да наблюдавате изследваните образци на монитор на компютър или на телевизор. Комплектът включва USB и HDMI кабели, така че да можете да изберете най-удобния начин на свързване. Микроскопът предава изображения от лещата на обектива (където се получат изображенията) на всеки външен екран в реално време. Levenhuk DTX TV е идеалният избор за обучение, хоби и работа.

Микроскопът се получава с удобна стойка. Когато микроскопът е фиксиран, можете да получите по-точни изображения. В долната част на стойката има предметна маса с метални щипки и измервателна скала.

3-мегапикселовата камера Ви позволява да получавате детайлни изображения на наблюдавани образци, както и видеоклипове с Full HD. За да се възползвате от всички възможности на уреда, използвайте специалния софтуер, който е включен в пакета. Тя ще Ви даде възможност да редактирате получените изображения: да промените техния размер, да регулирате контраста и яркостта и да извършите линейни и ъглови измервания на образците.

За наблюдения при лоша осветеност, микроскопът е оборудван със светодиодно осветление. За работата си той не се нуждае от батерии, микроскопът се захранва чрез USB кабел или променливотоков адаптер.

Характеристики:
Цифров микроскоп с 3-мегапикселова камера
Връзка към компютър или към телевизор
Надеждна стойка с предметна маса
Ярко светодиодно осветление
Дава възможност за записване на изображения и видеоклипове
Удобен софтуер в комплекта

Комплектът включва:
Цифров микроскоп
Стойка
Адаптер*
USB кабел
HDMI-кабел
Скала за калибриране
CD със софтуер
Ръководство за потребителя и доживотна

Препоръки за използване на софтуера.
За да работи програмата правилно, моля, стартирайте инсталираното приложение, само когато микроскопът е свързан към компютър и е готов за наблюдения.

Цифровият микроскоп Levenhuk DTX TV не е съвместим с външни цифрови камери.

Характеристики

ПроизводителLevenhuk
Микроскоп типЦифров микроскоп
Увеличение (x)10 — 200
ФокусиранеРъчно, 10–500 mm
Осветление8 бели светодиодни лампи
Материал на корпусаПластмаса
Захранване220V, 50/60 Hz; 5 V
Видео записДа
Ефективни пиксели, MP3 Mpx
УпотребаПродукт за обща употреба, За ученици и студенти, За обучение и презентации
ГаранцияОграничена доживотна гаранция на производителя

Мнения на клиенти Facebook

Нагоре