Познавателна книга Невидимият свят артикул 72251

Артикул: 72251
Централен склад: Наличен
29 лв
Информативната книга на Levenhuk „Невидимият свят“ ще помогне на младите учени да научат всичко, което искат да знаят за микроскопите и микроскопските наблюдения.

Описание

Познавателна книга „Невидимият свят“.
За деца от началния, основния и средния курс на образование

Информативната книга на Levenhuk „Невидимият свят“ ще помогне на младите учени да научат всичко, което искат да знаят за микроскопите и микроскопските наблюдения. Те ще започнат с изучаването на историята на микроскопа, неговата конструкция и основните принципи за работа с оптични инструменти. Основната част на книгата е посветена на микроорганизмите и на разнообразие от структури, които може да бъдат наблюдавани под микроскоп. Клетъчната структура, удивителните бактерии, невидимата бактерия Ешерихия коли, животът в капка вода – това са само някои от нещата, за които научаваме от тази енциклопедична книга.

„Невидимият свят“ има удобен квадратен формат и е написана специално за деца на прост, лесен за разбиране език. Големи цветни илюстрации показват всичко, което е описано в книгата. Най-интересната информация за микросвета е маркирана, за да бъде лесно запомнена. Книгата съдържа описания на прости експерименти, които може да бъдат извършени у дома под надзора на възрастен човек.

Книгата е написана за деца над 6-годишна възраст.

Спецификации
Автор: О. Мазур
Формат: твърди корици
Размери: 252x252mm
Брой страници: 96
Издателство: Levenhuk Press
Година на издаване: 2018
ISBN: 978-1-945581-00-7

Характеристики

ПроизводителLevenhuk
Тип аксесоарКнига
ПриложениеНаръчник за начинаещи астрономи
Размери (WxDxH)mm25,2×25,2×0,9 cm
ГаранцияОграничена доживотна гаранция на производителя

Мнения на клиенти Facebook

Нагоре